Levandovski na pregledima u Bajernu uoči početka priprema: Barselona je i dalje opcija

Levandovski je na kraju prošle sezone izrazio želju da napusti klub, a za njega je zainteresovana Barselona

6770 pregleda 0 komentar(a)
Levandovski, Foto: Shutterstock
Levandovski, Foto: Shutterstock

Fudbaler Bajerna Robert Levandovski pojavio se danas na tesitranjima uoči početka priprema za novu sezonu, iako je neizvjesno da li će ostati u njemačkom klubu.

Jedan od najboljih svjetskih napadača stigao je na ljekarske preglede, a prije njega pojavili su se njemački reprezentativci Manuel Nojer, Tomas Miler i Liroj Sane.

Levandovski je na kraju prošle sezone izrazio želju da napusti klub, a za njega je zainteresovana Barselona. Njemački mediji prenimeli su da se očekuje da će Barselona u toku dana poslati novu poboljšanu ponudu.

Španski klub je krajem juna poslao ponudu od 40 miliona eura i pet miliona eura bonusa za 34-godišnjeg poljskog reprezentativca.

Levandovski je 2014. godine iz Borusije iz Dortmnda prešao u Bajern sa kojim je osvojio osam titula u Bundesligi, Ligu šampiona, tri Kupa Njemačke, pet trofeja Superkupa, Superkup Evrope i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Odigrao je 375 utakmica i postigao 344 gola za Bajern. Takođe, osvojio je brojne individualne nagrade, među kojima dvije za najboljeg igrača Fife, Zlatnu loptu za najboljeg napadača i Zlatnu kopačku Evrope.

Bonus video: