Pun stadion čeka Budućnost u Prištini, stižu navijačke grupe iz svih djelova Kosova

Dolazak na utakmicu najavile su brojne navijačke grupe sa Kosova, koje su se odazvale na poziv iz Lapija da pomognu ekipi u revanšu, nakon što su "Varvari" u Podgorici raširili uvredljiv transparent na račun, kako su naveli iz kosovskog kluba - cijelog albanskog naroda

13166 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Facebook/K.F. Llapi
Foto: Facebook/K.F. Llapi

Fudbaleri Budućnosti braniće sjutra od 20 sati dva gola prednosti (2:0) iz prvog meča protiv Lapija u vatrenoj atmosferi na stadionu Fadilj Vokri u Prištini - kako javljaju kosovski mediji, očekuje se da će biti 11.000 navijača!

Dolazak na utakmicu najavile su brojne navijačke grupe sa Kosova, koje su se odazvale na poziv iz Lapija da pomognu ekipi u revanšu, nakon što su "Varvari" u Podgorici raširili uvredljiv transparent na račun, kako su naveli iz kosovskog kluba - cijelog albanskog naroda.

"Dobili smo veliku podršku sa cijelog Kosova, ali su interesovanje izrazile i grupe navijača iz Skoplja, Preševa i Tirane. Zahvalan sam svima i radimo kako bi sve proteklo kako treba. Po trendu interesovanja mogu da kažem da će stadion Fadilj Vokri biti pun sa oko 11.000 navijača. Mislim da ćemo ući u istoriju što se tiče klubova, jer smo navikli da toliko navijača bude samo na utakmicama reprezentacije“, rekao je trener Lapija Tahir Batatina za Kosova Press.

Dolazak u Prištinu najavili su i navijači Budućnosti...

"Mislim da bi bilo bolje da ne dođu, ali i da dođu, pobrinućemo se da ne bude incidenata i bezbjednost će biti na pravom nivou. Incidenti nisu dobri za fudbal, ali samo želimo da pokažemo da smo ujedinjeni. Lapi ne predstavlja samo sebe, već cijelo Kosovo, tako da ćemo kao ujedinjena nacija dati poruku i kada smo uvrijeđeni ili povrijeđeni na ovaj ili onaj način“, rekao je Batatina.

Utakmica Lapi - Budućnost igra se u četvrtak od 20 sati.

Bonus video: