Bajern želi da sudbina Levandovskog bude poznata do subote

Očekuje se da će se pregovori intenzivirati narednih dana

4040 pregleda 4 komentar(a)
Levandovski, Foto: Shutterstock
Levandovski, Foto: Shutterstock

Minhenski Bajern želi do subote da se riješi situacija sa napadačem Robertom Levandovskim koji je izrazio želju da ode, ali ga Bavarci neće prodati Barseloni za manje od 50 miliona eura.

Kako je danas prenijela španska Marka, situacija je dostigla tačku koju je Levandovski želio da izbjegne. On je na kraju prošle sezone rekao da želi da ode iz kluba, ali se početkom nedjelje pojavio na ljekarskim pregledima u Minhenu pošto transfer nije realizovan, a on ne želi da se pobuni i preskoči pripreme.

Bajern neće prodati Levandovskog za manje od 50 miliona eura, Barselona želi da plati manje, ali šampion Njemačke ne želi da pregovara.

Bajern želi da se situacija riješi do kraja sedmice, pošto je za subotu zakazano predstavljanje tima za ovu sezonu. Takođe, klub ne želi da dođe do neslaganja između Levandovskog i navijača.

Očekuje se da će se pregovori intenzivirati narednih dana, pošto i trener Barselone Ćavi Ernandes traži da se situacija riješi. On želi da se napadač što prije priključi ekipi, po mogućnosti da bude sa ekipom na predsezonskoj turneji po SAD.

Fudbaleri Barselone za vikend putuju u Majami.

Bonus video: