Laporta najavio još pojačanja: Nadam se da ćemo obradovati navijače

U Barsu su ovog ljeta došli Rafinja, Robert Levandovski, Andreas Kristensen i Frank Kesi

3272 pregleda 0 komentar(a)
Laporta, Foto: Shutterstock
Laporta, Foto: Shutterstock

Barselona je u dosadašnjem dijelu prelaznog roka bila veoma aktivna. Stigli su Rafinja, Robert Levandovski, Andreas Kristensen i Frank Kesi, ali, po svemu sudeći, to neće biti kraj aktivnostima "blaugrane" na tržištu.

Predsjednik španskog kluba Đoan Laporta najavio je da će uprava do kraja prelaznog roka pokušati da angažuje još igrača.

"Želimo da napravimo konkurentan tim, da Ćaviju omogućimo da ima dobru ekipu. Mislim da smo na pravom putu. Moj san je da Barselona ponovo bude jedan od najboljih svjetskih timova. Radimo na tome, ali moramo da se potrudimo još više", kazao je Laporta.

Spekuliše se da će Barsa do kraja prelaznog roka pokušati da dovede štopera. Želja je Žil Kunde iz Sevilje.

"Sada je vrijeme da radimo na odbrani. Ćavi je fokusiran na neke igrače i nadam se da ćemo do kraja prelaznog roka obradovati navijače."

Barsa je prije nekoliko dana uspjela da završi veliki posao - na "Kamp Nou" je stigao Robert Levandovski, a transfer će uskoro biti ozvaničen.

"PSŽ i Čelsi su bili naši rivali u borbi za Levandovskog, ali on je želio samo u Barselonu. Uspjeli smo u tome. Barsi je potreban napadač koji postiže golove, oštrouman. Robert garantuje golove, a golovi su neophodni svakoj ekipi", poručio je Laporta.

Bonus video: