Korona u Rudaru, pod znakom pitanja meč protiv Mornara

Danas je na PCR testiranju bila kompletna ekipa Rudara kao i stručni štab, tehničko osoblje, uprava kluba i dio zaposlenih na stadionu

3206 pregleda 8 komentar(a)
Nikić, Foto: Telekom 1. CFL/FSCG
Nikić, Foto: Telekom 1. CFL/FSCG

Korona u Rudaru - trener Srđan Nikić, te igrači Irfan Šahman i Ljubomir Pejović dobili su pozitivan test, pa PV portal piše da je pod znakom pitanja odigravanje utakmice 2. kola MeridianBet Crnogorske fudbalske lige protiv Mornara u Pljevljima.

Taj susret prema ranijem rasporedu treba da bude odigran u subotu u 20 časova.

Danas je na PCR testiranju bila kompletna ekipa Rudara kao i stručni štab, tehničko osoblje, uprava kluba i dio zaposlenih na stadionu.

"Mislili smo da se radi o običnom stomačnom virusu, međutim ispostavilo se da se radi o kovidu. Juče smo bili baš loše, a noć smo dočekali sa visokom temperaturom. Od uzimanja terapije stvari teku u dobrom smjeru. Poslednja dva treninga manje desetak igrača uspjelo je da ostane do kraja na terenu, dok su ostali imali slične simptome kao mi, glavobolju, promuklost, dijareju i povraćanje, tako da se bojim da će biti još pozitivnih testova. Kada vratim film u Beranama protiv Jezera nekoliko igrača mi je tražio izmjene, a par njih nisu ličili na sebe, jednostavno nisu mogli da potrče", kazao je Nikić za PV portal.

Rudar je u prvom kolu izgubio od Jezera 3:1, dok je Mornar poražen od Dečića 1:0.