Radulović: Nekad ne može sve da bude kako zamislite, Janković je dobio udarac u rebro

Budućnost u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija savladala Breidablik 2:1, ali nije uspjela da prođe dalje nakon poraza (2:0) na Islandu

12781 pregleda 16 komentar(a)
Fudbaleri Budućnosti (arhiva), Foto: Boris Pejović
Fudbaleri Budućnosti (arhiva), Foto: Boris Pejović

Budućnost nije uspjela da nadoknadi dva gola minusa sa Islanda - "plavi" su večeras savladali Breidablik 2:1 u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, stvorili dovoljno šansi za ubjedljiviju pobjedu i na kraju se na dostojanstven način oprostili od Evrope.

"Čestitamo protivniku na prolasku dalje. Dali smo sve od sebe, nismo iskoristili neke šanse, pogotovo na 1:0 šansa za Đukanovića kada je promašio prazan gol. Greške su sastavni dio fudbala. Igrači su dali sve od sebe da postignu treći gol, ali to nije bilo dovoljno", rekao je nakon meča Mileta Radulović koji je vodio ekipu, jer je trener Aleksandar Nedović na Islandu dobio crveni karton.

Budućnost je povela preko Jankovića, a onda je Đukanović imao priliku da udvostruči prednost. Izašao je sam ispred Einarsona, driblao ga i promašio prazan gol.

Gosti su izjednačili u 51. preko Torvaldsona, da bi nadu u povoljan rezultat vratio Adžić u 86. minutu.

Budućnost je od 60. minuta ostala bez Jankovića koji je zbog povrede tražio izmjenu.

"Janković je sam tražio izmjenu. Dobio je jak udarac u rebro, pa smo morali da tražimo alternativna rešenja. Nismo imali veliki izbor. Morali smo da rotiramo Đuričkovića u sredinu, Ignjatovića na stranu i to je najbolje bilo u tom trenutku", objasnio je Radulović.

Islanđani su nakon postignutog gola bili bolji, mogli i do još jednog pogotka, pogodili stativu...

"Nije lako u ovom ritmu izdržati 90 minuta. Mora doći do pada koncentracije. Trudimo se, damo sve od sebe, ali nekad ne može sve da bude kako smo zamislili", zaključio je Radulović,

Bonus video: