Bivše CFL zvijezde nokautirale očajni Partizan

Gol odluke dao je bivši vezista Budućnosti Miloš Mijić, koji je u 25. minutu realizovao penal. Značajan doprinos pobjedi dali bivši desni bek Zete, Rudara i Budućnosti Periša Pešukić i eks vezista Sutjeske Stefan Lončar, koji je i kapiten Novog Pazara

14014 pregleda 7 komentar(a)
Foto: www.facebook.com/fknovipazar.zvanicna
Foto: www.facebook.com/fknovipazar.zvanicna

Partizan je u nezapamćenoj krizi, pod vođstvom Ilije Stolice je već u prva četiri kola Superlige Srbije izgubio sedam bodova, koliko pod njegovim prethodnikom Aleksandrom Stanojevićem u 34!

Titula je već izgubljena, a ako je u nju iko i vjerovao, razuvjerio se na gostovanju Novom Pazaru, gdje su "crno-bijeli" izgubili 1:0.

Gol odluke dao je bivši vezista Budućnosti Miloš Mijić, koji je u 25. minutu realizovao penal.

Beograđani su prije toga ostali i sa igračem manje, jer je reprezentativac BiH Siniša Saničanin dobio drugi žuti karton zbog faula nad Andrijom Majdevcem u kaznenom prostoru.

Pazarci su mogli da daju još koji gol, a najbliži je bio upravo Mijić, koji je u 1. poluvremenu nakon sjajnih driblinga pogodio stativu, a u nastavku i promašio zicer.

Značajan doprinos pobjedi dale su još dvije nekadašnje zvijezde CFL-a - bivši desni bek Zete, Rudara i Budućnosti Periša Pešukić i eks vezista Sutjeske Stefan Lončar, koji je i kapiten Novog Pazara.

Kiks najvećeg rivala bi mogla da iskoristi Crvena zvezda, koja bi večeras mogla da pobjegne na praktično nedostižnih sedam bodova razlike, a vodi na poluvremenu protiv Radnika iz Surdulice 1:0.

Na pitaje da li razmišlja o ostavci, šef struke Partizana je kazao:

"Svašta, to bi bilo neozbiljno i smiješno sa moje strane, da tako razmišljamo. Takve kukavičke stvari su za mene neprimjerene. Moramo da okrenemo situaciju", poručio je Stolica.

Za Partizan je svih 90 minuta odigrao crnogorski reprezentativac Igor Vujačić.

Bonus video: