Giljen: Poslije svega što nam se desilo u Evropi, pobjeda nad Jezerom je prioritet

Sutjeska sjutra (20 h) u 2. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige dočekuje Jezero

6635 pregleda 16 komentar(a)
Giljen postiže gol protiv Budućnosti prethodne sezone, Foto: FK Sutjeska
Giljen postiže gol protiv Budućnosti prethodne sezone, Foto: FK Sutjeska

Sutjeska je već na startu sezone ispustila bodove u domaćem šampionatu, remizirala prethodne sedmice sa Jedinstvom u Bijelom Polju (1:1), pa je sjutrašnji (20 h) meč 2. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige, protiv Jezera u Nikšiću, od velike važnosti za aktuelnog šampiona.

U međuvremenu Nikšićani su lošu evropsku avanturu završili na Farskim Ostrvima i takmičenje okončali bez postignutog gola.

Računajući i finiš prethodne sezone Sutjeska je bez pobjede na 10 zvaničnih utakmica. Kapiten Vladan Giljen smatra da je pobjeda nad Jezerom prioritet i očekuje da ekipa počne da igra kao prethodne sezone kada se prošetala do titule.

"Meč sa Jezerom neće biti lak. Nadamo se da ćemo početi da igramo kao prošle sezone. Poslije svega što nam se desilo u Evropi pobjeda nad Jezerom je prioritet. Siguran sam da je ekipa spremna, da se psihološki vratila na pravi put. Utakmice protiv Ludogoreca i Klaksvika su bile teške i nisu izgledale onako kako smo očekivali. Sigurno smo naučili dosta iz tih utakmica. Nadam se da ćemo u prvenstvu pokazati naše najbolje lice i pobijediti Jezero", poručio je Giljen.

Bonus video: