Budućnost želi pobjednički početak CFL, Dragojević: Petrovac je kandidat za vrh tabele

Debi u sezoni 2022/23 imaće pod Malim brdom (nedjelja, 21 sat), nakon što je utakmica 1. kola prvenstva protiv Iskre u Danilovgradu odložena zbog puta na Island prethodne nedjelje

4970 pregleda 8 komentar(a)
Miloš Dragojević, Foto: FK Budućnost
Miloš Dragojević, Foto: FK Budućnost

Budućnost je od nedjelje i zvanično posvećena samo domaćoj sceni.

Debi u sezoni 2022/23 imaće pod Malim brdom (nedjelja, 21 sat), nakon što je utakmica 1. kola prvenstva protiv Iskre u Danilovgradu odložena zbog puta na Island prethodne nedjelje.

Nije pomoglo, podgorički tim je rano ispao iz Evrope, sada počinje borba za titulu.

“Euforija i uzbuđenje uvijek postoje pred početak nove sezone, a tako je i sada – sa velikim izazovom čekamo sve naredne utakmice nakon evropskih mečeva. Očekivanja u domaćim okvirima su uvijek najveća, samo ime kluba nas na to obavezuje – Budućnost mora da bude konkurentna i uradićemo sve da vratimo titulu u naš grad”, kaže golman Miloš Dragojević.

Početak je komplikovan, Petrovac je gostujućom pobjedom nad Arsenalom (2:0) otvorio sezonu i ima, sigurno, pobjedničke ambicije i u sjutrašnjem meču.

“Petrovac je teško i nezgodno gostovanje, ali takva gostovanja nas čekaju tokom cijele sezone, zato moramo da budemo pravi u svakom trenutku. Imamo jasan cilj ispred sebe, pokušaćemo da otvorimo prvenstvo pobjedom i tako uspješno uđemo u novu prvoligašku sezonu”, ističe Dragojević, koji je osvojio osam od devet trofeja Budućnosti.

“Vidjeli smo prethodne sezone koliko nam je bilo teško da se vratimo u pravi ritam nakon nešto slabijeg početka. Početak prvenstva može da odredi put i bude nam smjernica. Petrovac je u prvenstvo ušao sa velikim ambicijama. Vjerujem da može da bude ozbiljan kandidat za vrh tabele. Međutim, kao što sam već rekao, naš cilj je jasan”, rekao je Dragojević.

Bonus video: