Levandovski: Ne može se porediti debitant sa ikonom La Lige

Intriga La Lige: Real ili Barselona, Benzema ili Levandovski

5485 pregleda 2 komentar(a)
Da li će osvojiti i La Ligu: Robert Levandovski, Foto: Reuters
Da li će osvojiti i La Ligu: Robert Levandovski, Foto: Reuters

I dok Karlo Anćeloti, trener prvaka Španije i Evrope smatra da će Real Madridu veliki rival za prevlast ove sezone biti silno pojačana Barselona, novajlija u dresu katalonaca, Robert Levandovski je odbio poređenje sa najboljim igračem najvećeg neprjatelja.

"Benzema je izvanredan igrač. Pokazao je to u prošloj Ligi šampiona igrama kojima je izbacio PSŽ, Čelsi i Mančester siti. U La Ligi je 10 ili čak 12 godina - ne znam pouzdano. Benzema savršeno poznaje ovu ligu a u Ligi šampiona je dokazao da je jedan od najboljih igrača na svijetu", kazao je Poljak i dodao:

"Smatram da je odlično što ima toliko dobrih napadača u La Ligi. Navijačima i gledaocima će biti zanimlljivije. Ne želim se u ovom trenutku upoređivati ​​s Benzemom, čeka me novi izazov koji prihvatam, a on je ikona dugi niz godina u La Ligi. U prošloj sezoni je pokazao koliko je stvarno dobar".

Levandovskog neće gol u dosadašnjim pripremama Barse.

"Najvažnije mi je kakav ćemo kao klub postiči rezultat. Kako ćemo igrati, da li ćemo ići iz pobjede u pobjedu? To je moj cilj", zaključio je doskorašnji rekorder Bundeslige i Bajerna.

Bonus video: