Šampion potvrdio: Zakarija Alharaiš napustio Sutjesku

Sutjesku su ovog ljeta napustili Božo Marković, Vladimir Jovović, Nikola Janjić, Vladan Bubanja, Darko Nikač, Filip Mitrović, Marko Vučić, Augusto, Meldin Drešković, Marko Zoćević, Balša Dubljević i Danijel Nikolić

18989 pregleda 19 komentar(a)
Zakarija Alharaiš, Foto: FSCG
Zakarija Alharaiš, Foto: FSCG
Ažurirano: 31.07.2022. 22:20h

Nastavljaju se odlasci iz Sutjeske - Zakarija Alharaiš sporazumno je raskinuo ugovor sa crnogorskim šampionom, potvrdio je klub iz Nikšića ranije pisanje "Vijesti".

"Naš klub i Zakarija Alharaiš sporazumno su raskinuli saradnju i popularni Ziko karijeru će nastaviti van Crne Gore. Ziko, hvala na svemu i srećno", poručila je Sutjeska na društvenim mrežama.

Zakarija je dobio dobru ponudu iz inostranstva i klub nije želio da pravi problem igraču koji je u dva mandata igrao za Sutjesku.

Alharaiš je bio dio šampionske generacije Sutjeske u sezoni 2018/2019. U dresu "plavih" je te sezone odigrao 26 utakmica u Telekom 1. CFL i Kupu Crne Gore i postigao šest golova.

Potom je igrao u Maroku, Alžiru i Libiji, da bi se u januaru ove godine vratio u Nikšić. Sa Sutjeskom je prethodne sezone osvojio još jednu titulu. U drugom mandatu odigrao je 18 utakmica u svim takmičenjima i postigao tri gola.

Sa popularnim Zikom prethodne zime je u Nikšić stigao i Hamam Alharaiš, koji je nastupao za omladinsku ekipu "plavih", ali i on ovog ljeta odlazi zajedno sa bratom.

Sutjesku su ovog ljeta napustili Božo Marković, Vladimir Jovović, Nikola Janjić, Vladan Bubanja, Darko Nikač, Filip Mitrović, Marko Vučić, Augusto, Meldin Drešković, Marko Zoćević, Balša Dubljević i Danijel Nikolić.

Došli su Anto Babić, Ilija Tučević, Adrijan Rudović, Fahd T Saad Mohamed, Miloš Kalezić, Tajron Konrad, Petar Aničić, Vuk Striković, Julijan Nenov, Ognjen Đinović i Srđan Krstović.

Bonus video: