Ronaldo igrao 45 minuta, pa na poluvremenu napustio stadion

Ronaldo je prilikom izlaska na teren pozdravio navijače aplauzom, koji su mu uzvratili, što znači da je sve u najboljem redu. Ali, pišu mediji na Ostrvu Ronaldo je u ovom trenutku daleko od prve postave

9658 pregleda 0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters

Sapunica oko evenutalnog odlaska Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda još traje. I dok se spekuliše o sudbini Portugalca, "crveni đavoli" su danas odigrali prijateljsku utakmicu protiv Rajo Valjekana (1:1), a Ronaldo je prvi put bio na terenu.

Portugalac je ovu utakmicu prije nekoliko dana najavio kao povratak kralja, a danas je dobio priliku sa rezervistima i mladim igračima koji nisu dobili previše minuta u pripremnom periodu. Igrači koji su iznijeli veći teret tokom priprema i igrali u svim mečevima danas nisu bili ni u protokolu, jer su juče igrali prijateljsku utakmicu protiv madridskog Atletika.

Meč na "Old Trafordu" završen je neriješeno, a Ronaldo je zamijenjen na poluvremenu. Umjesto njega u igru je ušao Aman Dijalo, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Rendžersu i koji je odmah zatresao mrežu "pčelica". Strijelac za špansku ekipu bio je Garsija.

Na društvenim mrežama je u međuvremenu objavljena vijest da Ronaldo nije sačekao kraj utakmice na "Old Trafordu" već se odmah spakovao i otišao. Portugalac je ranije saopštio da želi da ide, jer Mančester junajted ne igra u Ligi šampiona, ali u ovom trenutku nijedan klub nije zainteresovan za njega.

Interesovanje je prvo pokazao Čelsi, ali je gazda Tod Boli nakon razgovora sa menadžerom Tomasom Tuhelom odsutao od dovođenja portugalskog reprezentativca. Potom je u igru ušao Atletiko Madrid, ali ni od toga nije bilo ništa. Čak su i navijači "kolćonerosa" protestivali i jasno poručili da ne žele Ronalda.

Ronaldo je prilikom izlaska na teren pozdravio navijače aplauzom, koji su mu uzvratili, što znači da je sve u najboljem redu. Ali, pišu mediji na Ostrvu Ronaldo je u ovom trenutku daleko od prve postave, jer nije prošao pripreme, a Premijer liga počinje u petak.

Još jedna bitna činjenica, piše BBC, je da je bolji utisak od Ronalda ostavio i mladi, 18-godišnji Argentinac Alehandro Garnačo. U pitanju je mladi krilni igrač Junajteda, a menadžer Erik ten Hag tek treba da odluči da li će Argentinac ostati ili otići na pozajmicu.

U svakom slučaju ne treba očekivati da Ronaldo na startu sezone bude u Ten Hagovim planovima. Ako uopšte ostane.

Bonus video: