Nedović: Nema alibija, nedopustivo je da Budućnost primi četiri gola

„Osjetilo se to što smo praktično igrali bez ijednog štopera i platili smo skup danak. Ipak, bilo ko da igra i sa koje pozicije, nedopustivo je da Budućnost primi četiri gola i da izgleda ovako u jednom dijelu utakmice”, rekao je Aleksandar Nedović

15043 pregleda 44 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Loš desetodnevni period, u kojem su eliminisani u dvomeču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija od islandskog Breidablika, fudbaleri Budućnosti zaokružili su ubjedljivim porazom na gostovanju Petrovcu.

Novajlije iz Jezera, Rodrigo Faust i Mamadu Mendi, bili su nerješiva enigma za „plave” i sa po dva gola potpisali trijumf 4:2.

Podgoričani su poveli na stadionu „Mitar-Mićo Goliš” pogotkom Lazara Mijovića već u 2. minutu, ali se od sredine 1. poluvremena za sve pitao domaći tim.

„Šanse smo propustili u 1. poluvremenu, kada smo imali rezultat i igru pod kontrolom, ali osjetilo se to što smo praktično igrali bez ijednog štopera i platili smo skup danak. Ipak, bilo ko da igra i sa koje pozicije, nedopustivo je da Budućnost primi četiri gola i da izgleda ovako u jednom dijelu utakmice”, rekao je Aleksandar Nedović.

Trener Budućnosti ne želi da se „pokriva” pričom o umoru nakon duela sa Breidablikom u četvrtak.

„Sigurno da je i utakmica sa Breidablikom uticala, ali ne postoji alibi. Ako nosite dres Budućnosti, morate da se ponašate u skladu sa tim, igrate na bilo kojoj poziciji i odgovorite zahtjevu. Uzele su maha i povrede i kartoni i korona, ali to je sve alibi priča. Petrovac je bio bolji i u ovom sastavu zasluženo je bio bolji”, naglasio je Nedović.

Bonus video: