Njukasl poslao Lesteru novu ponudu za Medisona

Ako Lester prihvati ponudu, Medison bi mogao da postane najskuplji igrač u istoriji Njukasla

3340 pregleda 0 komentar(a)
Medison, Foto: Shutterstock
Medison, Foto: Shutterstock

Njukasl je poslao drugu ponudu Lesteru od oko 50 miliona funti za igrača sredine terena Džejmsa Medisona, prenijeli su danas britanski mediji.

Njukasl čeka odgovor na poboljšanu ponudu za 25-godišnjeg fudbalera, nakon što je prva ponuda od 40 miliona funti odbijena za vikend, prenio je Skaj.

Medison je u junu 2018. godine iz Noriča prešao u Lester za 24 miliona funti, a uprava sada želi za njega da dobije blizu 60 miliona.

Ako Lester prihvati ponudu, Medison bi mogao da postane najskuplji igrač u istoriji Njukasla, nakon što je do sada rekordan transfer iznosio 40 miliona funti, koliko je klub platio Hofenhajmu za Žoelintona u julu 2019.

Medison je prošle sezone odigrao 53 utakmice u svim takmičenjima za Lester, postigao je 18 golova i imao je 12 asistencija.

Trener Njukasla Edi Hou želi da pojača tim prije početka sezone, a u prelaznom roku nije uspio da dovede Entonija Gordona iz Evertona i Uga Ekitikea, koji je izabrao da pređe u Pari Sen Žermen.

Njukasl je ovog ljeta doveo levog beka Aston Vile Meta Targeta, golmana Barnlija Nika Poupa i defanzivca Lila Svena Botmana.

Bonus video: