Juventus u problemima zbog povreda igrača

Nova sezona u Seriji A počinje 13. avgusta

4522 pregleda 0 komentar(a)
Pogba, Foto: Juventus.com
Pogba, Foto: Juventus.com

Fudbalski klub Juventus počinje novu sezonu pogođen povredama dvojice igrača i neizvjesnosti koliko dugo će Pol Pogba odsustvovati sa terena.

Vezni fudbaler Veston Mekeni, koji je prošle sezone odsustvovao gotovo tri mjeseca zbog slomljenog stopala, povrijedio je lijevo rame, saopšteno je danas na sajtu Juventusa.

Američki fudbaler će početi rehabilitaciju u trajanju od oko tri nedjelje. On će sgurno propustiti prve dvije utakmice u Seriji A, protiv Sasuola 15. avgusta i Sampdorije sedam dana kasnije.

Crno-bijeli će morati na početku sezone da igraju i bez Marlija Akea, koji je slomio kost potkoljenice i odsustvovaće oko dva mjeseca.

Francuski fudbaler je prošle godine iz Olimpika iz Marseja prešao u Juventus, za koji je odigrao nekoliko utakmica u drugom dijelu prošle sezone.

Problema ima i Pol Pogba, koji je povrijedio meniskus desnog koljena tokom predsezonske turneje u SAD i poslije konsultacija sa specijalistima biće određen način oporavka. Francuski fudbaler će se u utorak sastati sa ljekarom u Lionu.

U slučaju operacije, Pogba bi mogao da propusti Svetsko prvenstvo u Kataru od 21. novembra do 18. decembra.

Nova sezona u Seriji A počinje 13. avgusta.

Bonus video: