Mijatović: Barsa se pojačala, Real ima bolji tim

"Bolje je imati jake protivnike, jer vas to tjera da budete na oprezu. To se dogodilo u Ligi šampiona, a Real je pobijedio glavne favorite. Mislim da je sastav Real bolji. Energija i samopouzdanje sigurno će biti dovoljni za još najmanje šest mjeseci ili cijelu sezonu. Real ima pobjednički tim", naglasio je Mijatović

11243 pregleda 20 komentar(a)
Foto: As
Foto: As

Barselona je ovog ljeta napravila veliku rekonstrukciju tima, pojačala se u svim linijama - Levandovski, Rafinja, Kesi, Kunde... ali Real još ima bolju ekipu.

Tako smatra Predrag Mijatović, bivši as i sportski direktor madridskog kluba.

"Poslije teške prošle godine Barsa je odlučila da se dobro ojača. Dovela je iskusne igrače. Sada će La Liga biti zanimljivija. Za Real je važno da se glavni rival pojačava, jer neće moći da se opusti. Kad je Barselona jaka, jači je i Real", kazao je Mijatović.

"Bolje je imati jake protivnike, jer vas to tjera da budete na oprezu. To se dogodilo u Ligi šampiona, a Real je pobijedio glavne favorite. Mislim da je sastav Real bolji. Energija i samopouzdanje sigurno će biti dovoljni za još najmanje šest mjeseci ili cijelu sezonu. Real ima pobjednički tim", naglasio je Mijatović.

U Španiji se pričalo da bi Kristijano Ronaldo mogao da se vrati u Madrid, ali u Atletiko...

"Ne, to ne može da se dogodi. Mnogo je razloga. Nezamislivo je da se Kristijano vrati u Madrid i igra derbi protiv Reala. Atletiko ima mnogo opcija... Ne, ne to se ne događa", siguran je Mijatović.

Bonus video: