Promašaj - Sutjeska traži model da se rastane sa Bugarinom

Nikšićani gleda kako da ga što bezbolnije oslobode fudbalera koji nije pokazao ništa - prije svega, njegove plate koja je iznadprosječna za domaće standarde.

12207 pregleda 27 komentar(a)
Sportski direktor Krsto Koprivica predstavlja Julijana Nenova 15. juna, Foto: FK Sutjeska
Sportski direktor Krsto Koprivica predstavlja Julijana Nenova 15. juna, Foto: FK Sutjeska

Dok Sutjeska traži trenera nakon jutrošnjeg zvaničnog, sporazumnog rastanka sa Milijom Savovićem (danas se kao mogući nasljednik spominje Srđan Radonjić, nekadašnji golgeter Nikšićana, sada pomoćni trener Mornara), vode se i razgovori sa pojedinim fudbalerima.

Ne, međutim, oko dolaska, već oko - što bezbolnijeg rastanka.

Prvi na redu je Bugarin Julijan Nenov, ljetošnje "zvučno" pojačanje, kojeg je 15. juna predstavio sportski direktor kluba Krsto Koprivica.

Manje od dva mjeseca kasnije, Sutjeska gleda kako da ga se oslobodi - prije svega, njegove plate koja je iznadprosječna za domaće standarde.

Nenov, nekadašnji mladi reprezentativac Bugarske, doskora igrač Boteva iz Vrace, već dva meča nije u konkurenciji za tim. Trenira odvojeno od ekipe i traži se model kako da bude sporazumno raskinut ugovor.

Samo nekoliko sedmica otkada je došao, jasno je da je u pitanju promašaj...

Za razliku od njega, Nikšićani još vjeruju drugom, još zvučnijem pojačnju, Holanđaninu Tajronu Konradu. Golgeter porijeklom sa Surinama, navodno, još više "opterećuje" budžet za plate od Bugarina, ali ni on ne vraća to na terenu - na šest utakmica, četiri evropske i dvije u domaćem prvenstvu, još nije postigao gol.

Bonus video: