Parovi plej-ofa: Janković i Vešović protiv Plzenja jure Ligu šampiona

Prvi mečevi na programu su 16. i 17. revanši 23. i 24. avgusta

5425 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U kvalifikacijama za Ligu šampiona ostalo je da se odigra još jedna runda. Tri kola su završena, a nakon plej-ofa biće poznato kojih šest timova će takmičenje nastaviti u grupnoj fazi.

Nakon Leha i Ciriha, Karabag je u trećem kolu eliminisao i Ferencvaroš. Ekipa za koju igraju Marko Janković i Marko Vešović će u plej-ofu igrati protiv Viktorije Plzenj koja je eliminisala moldavski Šerif.

Šampion Srbije, Crvena zvezda je bila ubjedljiva u dvomeču sa Pjunikom - posljednja prepreka srpskom šampionu ka grupnoj fazi je Makabi Haifa. Izraelski tim je bio bolji od Apolona.

Zagrebački Dinamo je oba puta savladao Ludogorec i zakazao susret sa Bode Glimtom. Norveški prvak je bio siguran protiv Žalgirisa.

U stazi šampiona sastaju se Kopenhagen i Trabzon, dok se u stazi pratilaca sastaju Dinamo Kijev - Benfika i Rendžers - PSV.

Ligu šampiona ranije su obezbijedili Real Madrid, Barselona, Atletiko Madrid, Sevilja, Mančester siti, Liverpul, Totenhem, Čelsi, Ajntraht Frankfurt, Bajern Minhen, Lajpcig, Bajer Leverkuzen, Borusija Dortmund, Milan, Inter, Juventus, Napoli, PSŽ, Olimpik Marsej, Porto, Sporting Lisabon, Ajaks, Salcburg, Šahtjor, Klub Briž i Seltik.

PAROVI:

Karabag - Viktorija Plzenj

Bode Glimt - Dinamo Zagreb

Makabi Haifa - Crvena zvezda

Kopenhagen - Trabzon

Dinamo Kijev - Benfika

Rendžers - PSV

Bonus video: