Nedović se zahvalio "plavima": Naprijed Budućnost

"Ponosan sam na igru koja je bila napadačka, na 90 postignutih golova prošle sezone, osvojen trofej, plavo-bijelu sliku od 7.000 navijača sa tribina protiv Breidablika, mlade igrače koji su dobili pravu šansu..., rekao je Nedović

7653 pregleda 15 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Budućnost i Aleksandar Nedović su u utorak sporazumno raskinuli saradnju nakon loših rezultata na startu sezone.

"Plavi" su juče imenovali Miodraga Džudovića za novog šefa stručnog štaba, a od Nedovića dobili pismo podrške i zahvalnosti koje je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba.

"Koliko god da je bilo teško i naporno, jer u klubu kakav je Budućnost pritisak je konstantan, bilo mi je prelijepo i zahvalan sam što sam imao priliku da treniram moju Budućnost nakon što sam bio igrač. Zato želim da pohvalim sve do jednog, ljude koji se ne vide, a koji su bili uz ekipu - fizioterapeute, ekonome, doktore, sve zaposlene na kampu... Prethodni period je za mene bilo lijepo životno iskustvo. Svi koji me poznaju, znaju koliko sam zahvalan što sam mogao da živim i radim sa svim tim ljudima", poručio je 43-godišnji Nedović.

Na klupi Budućnosti je osvojio Kup.

"Ponosan sam na igru koja je bila napadačka, na 90 postignutih golova prošle sezone, osvojen trofej, plavo-bijelu sliku od 7.000 navijača sa tribina protiv Breidablika, mlade igrače koji su dobili pravu šansu... I možda sam najponosniji na sebe baš zbog tih mladića - što sam bio hrabar da uvodim reforme i igram prvenstvo i Evropu sa tri omladinca od kojih će i klub i reprezentacija u budućnosti imati ozbiljne benefite", dodao je Nedović.

Poželio je klubu sreću u budućnosti.

"Navijačima, igračima i novom treneru želim da se što prije vrate na pobjednički kolosjek. Vjerujem da će sve doći na svoje mjesto. Kad god budem u prilici, dolaziću na stadion sa porodicom i to je nešto što će ostati do kraja mog života. Naravno, veliku zahvalnost dugujem predsjedniku kluba Veselinu Mijaču na šansi koju mi je ukazao i izuzetno korektnoj saradnji u svakom mogućem trenutku".

Za kraj je poručio:

"Još jednom hvala svima i naprijed Budućnost".

Bonus video: