Dečić u Petrovcu u neočekivanom derbiju, Brnović debituje protiv Iskre, Džudović u Pljevljima

U subotu četiri (Dečić - Petrovac, Sutjeska - Iskra) Jedinstvo Franca - Jezero, Arsenal - Mornar), u nedjelju jedna utakmica (Rudar - Bzdzćnost) 4. kola Meridianbet CFL

8562 pregleda 4 komentar(a)
Spektakl se sprema u Petrovcu: Faust Mendi, Foto: Meridianbet 1. CFL
Spektakl se sprema u Petrovcu: Faust Mendi, Foto: Meridianbet 1. CFL

Domaći prvoligaški fudbalski karavan nastavlja se predstojećeg vikena.

Četiri utakmice 4. kola Meridianbet 1. CFL igraju se u subotu, a jedna u nedjelju.

Apsolutni derbi kola, pomalo i neočekivani, igra se sjutra u Petrovcu. Sastaju se prvi i drugi na tabeli - domaćin dočekuje Dečić (19 h, prenos na TV Arenasport) u duelu jedina dva tima koja imaju maksimalan učinak u prva dva.

Tuzani su prvi zbog bolje gol-razlike (6:0), ali Petrovčani (7:2) imaju prednost domaćeg terena i vide šansu da sami ostanu na vrhu.

Da li će to biti duel timova koji će se boriti za titulu ostaje da se vidi, tek "vječiti" kandidati za trofeje, Budućnost i Sutjeska, sa novim trenerima kreću u oporavak nakon slabijeg starta sezone.

Novi trener Sutjeske Nenad Brnović debitovaće na klupi sjutra kraj Bistrice - rival Sutjeske je Iskra, a meč počinje u 20 sati.

U subotu još igraju Jedinstvo Franca - Jezero (20 h) i Arsenal - Mornar (21), dok će novi trener Budućnosti Miodrag Džudović debitovati na klupi u nedjelju u Pljevljima.

Meč između Rudara i Budućnosti igra se u nedjelju pod Golubinjom u 20 sati, uz prenos na RTCG.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: