Junajted gubi strpljenje: Raskid ugovora sa Ronaldom, ukoliko Portugalac ne promijeni ponašanje

Ronaldo se po završetku jučerašnjeg meča sa Brentfordom nije ni pozdravio sa menadžerom Erikom ten Hagom po izlasku sa terena

14817 pregleda 7 komentar(a)
Ronaldo na utakmici sa Brentfordom, Foto: Reuters
Ronaldo na utakmici sa Brentfordom, Foto: Reuters

Mančester junajted je loše otvorio sezonu, vezao dva poraza u Premijer ligi i nalazi se na dnu tabele bez osvojenog boda.

Kriza je na "Old Trafordu", a u sivilo se uklopio i Kristijano Ronaldo, koji je juče u porazu od Brentforda (4:0) odigrao svih 90 minuta. Ipak, po završetku meča je bio frustriran, odmah je otišao u svlačionicu i nije čak ni pozdravio trenera Erika ten Haga.

Nije tajna da Ronaldo želi da ide, da je zbog toga propustio i pripreme, jer hoće da igra u Ligi šampiona. Problem je samo što nijedan klub ne želi Ronalda i on u ovom trenutku nema gdje da ode.

Nije prvi put da je Ronaldo ove sezone nervozan napustio utakmicu. U prijateljskom meču protiv Valjekana zamijenjen je na poluvremenu i odmah je otišao sa stadiona. Stoga je njegovo ponašanje iznerviralo čelnike kluba, koji su odlučili da će raskinutu ugovor sa Ronaldom, ukoliko portugalski napadač ne promijeni ponašanje, pišu britanski mediji.

Ronaldo se prošlog ljeta vratio u Junajted, a aktuelni ugovor mu ističe narednog ljeta. Njegov menadžer Žorž Mendeš je aktivan, traži klub svom klijentu, ali je to, u ovom trenutku, bezuspješno.

Bonus video: