Trofej Podgorice - krug je zatvoren

Ekipe Stupova i Lovćenske vile sastaće se večeras u finalu “podgoričkog Mundijala” - turnira koji je trajao 30 dana i koji je vratio duh nekadašnjeg Titograda i popularnog “Poligona”

3819 pregleda 5 komentar(a)
Stadion malih sportova - pogled iz ptičje perspektive, Foto: Trofej Podgorice /fb
Stadion malih sportova - pogled iz ptičje perspektive, Foto: Trofej Podgorice /fb

Turnir u malom fudbalu, “Trofej Podgorice’’ završava se večeras ceremonijom zatvaranja koja počinje u 20.00 časova, utakmicom za treće mjesto između ekipa Gaučosi i Kutjevo Montefruit u 20.30, te spektakularnim finalom čiji je početak predviđen u 21.30 sati, a u kojem se sastaju ekipe Stupova i Lovćenske vile.

Turnir koji je vratio duh nekadašnjeg Titograda i legendarnog “Poligona”, a koji je simbolično prozvan “podgorički Mundijal” (zbog mjesec dana trajanja), bio je humanitarnog karaktera - sakupljena sredstva u iznosu od 3.600 eura idu budućoj Dječjoj kući u Podgorici.

Učešće je uzelo 37 ekipa, a brojna publika je uživala gledajući čak 84 utakmice, što je nakon dugo, dugo vremena oživjelo Stadion malih sportova, sada u renoviranom izdanju.

“U dosadašnjem toku takmičenja svjedočili smo sjajnim potezima i žestokim sportskim obračunima, majstorijama igrača velikog i malog fudbala, velikom broju golova, te publici koju nisu obeshrabrile, niti pokolebale da podrže svoje pulene, ni nekolike kišne podgoričke večeri. Ostala je još finalna noć, u kojoj spektakl neće izostati jer to garantuju ekipe Gaučosi, Kutjevo Montefruit, Stupovi i Lovćenska vila”, saopštio je organizator, Glavni grad, koji planira da turnir postane tradicionalan.

Pored fudbala, tu je i sadržaj za najmlađe koji će se nasumično takmičiti za nagrade koje su obezbijedili naši sponozori, saopšteno je iz Glavnog grada.

Bonus video: