Brnović nakon debija: Nadam se da je ovo prekretnica sezone

Sutjeska večeras u Nikšiću u 4. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige savladala Iskru - 3:0

5541 pregleda 6 komentar(a)
Brnović nakon utakmice, Foto: Printscreen YouTube/FK Sutjeska
Brnović nakon utakmice, Foto: Printscreen YouTube/FK Sutjeska

Nenad Brnović je upisao pobjedu na debiju na klupi Sutjeske - crnogorski šampion savladao je večeras Iskru u Nikšiću (3:0) i nagovijestio izlaz iz krize.

"Jako dobro smo igrali, pogotovo u prvom poluvremenu. Stvorili smo mnogo šansi, koje smo promašili. Imali smo pad početkom drugog poluvremena. Iskra nam je stvarala probleme, ali je odbrana bila na nivou. Sve je došlo na svoje, mogli smo ubjedljivije da pobijedimo, ali ni ovo nisam očekivao. Sve pohvale momcima, nadam se da je ovo prekretnica za nas. Hvala svim navijačima koji su došli da nas podrže. Mislim da su uživali", rekao je Brnović nakon meča.

Sutjeska je povela u četvrtom minutu preko Filipa Kneževića, drugi gol je postigao debitant Sahli u 85, a konačan rezultat postavio Novica Eraković iz penala u sudijskoj nadoknadi.

"Promašili smo nekolike šanse, ali smo priveli utakmicu kraju i zasluženo slavili. Drago mi je što sam odigrao dobru utakmicu, ali, kao što je šef u svlačionici rekao, treba svi da damo maksimum", kazao je Eraković.

Sutjeska u narednom kolu, u subotu, gostuje Budućnosti.

Bonus video: