Prelazni rok: Ovi transferi bi do kraja avgusta mogli da budu realizovani

Sajt Goal.com izdvojio neke fudbalere koji bi do kraja prelaznog roka mogli promijeniti sredinu

13449 pregleda 0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters

Bliži se kraj ljetnjeg prelaznog roka, klubovi su završili veći dio posla, a ima i onih koji još traže pojačanja i pokušavaju da sklope tim po želji.

Sredinu želi da promijeni veliki broj igrača - jedni su nezadovoljni stanjem u trenutnom klubu, a drugi jednostavno žele promjenu u karijeri i neki novi izazov.

Stoga je sajt Goal.com izdvojio neke fudbalere koji bi do kraja prelaznog roka mogli promijeniti sredinu.

FRENKI DE JONG

Saga oko odlaska De Jonga iz Barselone još traje. Barsa želi da se rastane sa vezistom, ali fudbaler ne želi da ide iz kluba.

Početkom prelaznog roka pojavila se informacija da je za De Jonga zainteresovan Mančester junajted, navodno je engleski klub sve dogovorio sa Barselonom, ali je igrač odbio selidbu na Ostrvo.

Spominjao se i prelazak u Čelsi, ali je De Jong još igrač "blaugrane".

ADRIJEN RABIO

Još jedan fudbaler koji bi karijeru mogao da nastavi u Premijer ligi. Mančester junajted je pristao da plati Juventusu 17 miliona eura, ali se još nije dogovorio sa francuskim reprezentativcem.

Takođe, postoji još jedan problem - novinar Fabricio Romano napisao je da igrači Junajteda ne žele francuskog vezistu u ekipi.

Ostaje da se vidi da li će Rabio do kraja prelaznog roka stići na "Old Traford".

LEANDRO PAREDES

Ako Rabio ode iz Juventusa, u Torino dolazi Leandro Paredes. Argentinac je velika želja Masimilijana Alegrija, a nije ni u planovima trenera PSŽ-a Kristofa Galtijea. U Parizu su ovog ljeta doveli Vitinju i Renata Sančesa, pa za Paredesa nema mjesta.

Argentinac ima još ponuda, Juve nije jedina zainteresovana ekipa, pa će biti interesantno vidjeti gdje će nastaviti karijeru.

FABIJAN RUIS

U PSŽ bi uskoro mogao Fabijan Ruis. Fudbaler Napolija se jedno vrijeme povezivao sa Realom i Barselonom, u jednom trenutku se u trku uključio i Mančester junajted, ali igrač još nije promijenio sredinu.

Navodno Španac je sada najbliži Parizu, a Napoli će umjesto njega dovesti Ndombelea iz Totenhema.

NIKOLO ZANIOLO

Zanilo je odigrao odličan meč protiv Salernitane na startu Serije A, ali bi to mogla da mu bude jedna od posljednjih utakmica u dresu Rome.

Totenhem je zainteresovan za Italijana, koji je u prošlosti imao mnogo problema sa povredama. Ali, kada je zdrav onda je jedan od najopasnijih fudbalera Rome.

KRISTIJANO RONALDO

Još jedna transfer saga. Ronaldo želi da ode iz Mančester junajteda, jer hoće da igra u Ligi šampiona, ali trenutno nijedan klub ne pokazuje interesovanje da ga dovede.

Portugalac se na startu prelaznog roka dovodio u vezu sa Čelsijem, Atletikom i Bajernom, ali je sve ostalo na interesovanju.

Ronaldo je propustio kompletne pripreme sa "đavolima", u Premijer ligi je odigrao svih 90 minuta u prethodnom kolu protiv Brentforda, ali je očigledno da je nezadovoljan.

LUKAS PAKETA

Prelaskom iz Sao Paula u Milan Paketa nije uspio da opravda nadimak "novi Kaka". Međutim, prelaskom u Lion oživio je karijeru i sada ga mediji dovode u vezu sa Arsenalom.

Direktor Arsenala Edu je veliki fan Pakete, ali će morati da bude uporan u pregovorima sa Lionom, budući da Brazilcu ugovor ističe tek za dvije godine.

JURI TILEMANS

Još jedan igrač koji je na listi želja Arsenala. Ugovor sa Lesterom mu ističe narednog ljeta, odbio je produžetak istog i postoji šansa da u ovom prelaznom roku napusti "lisice".

Problem je cijena - uprava Lestera za Belgijanca traži 36 miliona eura. Arsenal prati Tilemansa i spreman je da sačeka i sljedeće ljeto kako bi fudbalera doveo bez obeštećenja.

BERNARDO SILVA

Portuglaski reprezentativac je velika želja Barselone. I menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da Silva može da ide, ako želi. Ali, problem je obeštećenje. Barselona i Siti još ne mogu da se dogovore.

Silvi ugovor sa šampionom Engleske ističe tek za tri godine.

MEMFIS DEPAJ

Barselona je ovog ljeta dovela Roberta Levandovskog i Rafinju, u napadu ima mnogo igrača i konkurencija je velika. Zbog togga bi Depaj mogao da promijeni sredinu.

Bliži se Svjetsko prvenstvo, Holađnin želi da igra u Kataru, ali mora da bude standardan u klubu. A to u Barseloni nije i zato bi mogao da napusti "Kamp Nou".

Takođe i Barsa bi pristala na prodaju kako bi zaradila nešto novca, nakon velikih pojačanja ovog ljeta.

Bonus video: