Seltik opet u igri za crnogorskog fudbalera: Hakšabanović čeka zeleno svjetlo iz Rusije

Hakšabanović je član Rubina, ali ne namjerava da se vraća u Kazanj, a posljednjeg dana juna mu je istekla pozajmica u Đurgardenu

8137 pregleda 0 komentar(a)
Sead Hakšabanović, Foto: dif.se
Sead Hakšabanović, Foto: dif.se

Škotski šampion je ponovo krenuo u akciju da dovede crnogorskog reprezentativca.

Švedski Aftonbladet piše da se Seltik opet aktivirao u pokušaju da angažuje Seada Hakšabanovića, koji je od 30. juna bez kluba, a od prije desetak dana i bez pravog treninga.

Hakšabanović je član Rubina, ali ne namjerava da se vraća u Kazanj, a posljednjeg dana juna mu je istekla pozajmica u Đurgardenu.

Prije 15-ak dana ruski mediji su javili da je Seltik pokušao da dovede 23-godišnjeg krilnog napadača, ali da je odustao, jer u aktuelnoj i fudbalskoj i političko-ekonomskoj situaciji praktično nije moguće poslovati sa ruskim klubovima.

Rubin je, navodno, tražio pet miliona eura, dok je Seltik insistirao na pozajmici.

Sada se, tvrdi Aftonbladet, ponovo aktuelizovala ta opcija. Škoti bi željeli da se posao završi što prije, a Hakšabanović je upravo zbog njihovog interesovanja odbijao neke ponude iz Francuske (Brest, Anže), Belgije (Anderleht), kao i Engleske (Lester).

Ukoliko se transfer ili pozajmica u Seltik ne završi do 1. septembra, Hakšabanović još ima mogućnost da nastavi u Đurgardenu, kao pozajmljen igrač Rubina...

Crnogorski reprezentativac je prije nekoliko dana kazao da trenira sam, nakon što je jedno vrijeme proveo na treninzima u švedskom Halmštadu, klubu u kome je i počela njegova karijera, a iz koga je još 2017. kao 18-godišnjak potpisao za Vest Hem.

On je u Rubin prešao prošlog ljeta iz Norčepinga za 6,5 miliona eura.

Bonus video: