Dragojević produžio ugovor i postao novi kapiten Budućnosti: Karijeru završavam u klubu u kojem sam se ostvario

"Želim da svojim ponašanjem i odnosom na terenu budem primjer - kako na terenu, tako i van njega", rekao je Dragojević nakon potpisivanja ugovora

16574 pregleda 11 komentar(a)
Miloš Dragojević, Foto: FK Budućnost
Miloš Dragojević, Foto: FK Budućnost

Golman Miloš Dragojević potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa ekipom Budućnosti.

Dragojević je ponikao u Budućnosti, igrao je još za Mladost, Lođ, OFK Beograd, Pelister i Petrovac odakle se 2016. godine vratio u Podgoricu. Osvojio je osam od devet trofeja sa "plavima", a odlukom novog trenera Miodraga Džudovića biće kapiten Budućnosti.

"Svi moji putevi u karijeri vezani su za Budućnost, stoga je ovaj trogodišnji ugovor potpisan na zadovoljstvo svih ljudi u klubu. Ono što je realno u ovom trenutku, jeste da ću karijeru završiti u klubu u kojem sam se ostvario kao čovjek i kao sportista, postao reprezentativac. Srećan sam zbog toga", rekao je Dragojević nakon potpisivanja ugovora.

Sa trakom oko ruke predvodiće saigrače na terenu.

"Zvanično sam prvi kapiten. Poseban je osjećaj biti kapiten najvećeg crnogorskog kluba. Želim da svojim ponašanjem i odnosom na terenu budem primjer - kako na terenu, tako i van njega."

Budućnosti je u prethodnom kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige savladala Rudar u Pljevljima (1:0) i upisala prvu pobjedu u šampionatu.

"Nakon lošeg starta imali smo dobru reakciju u Pljevljima. Ostvarili smo važnu pobjedu. Pred nama je derbi protiv Sutjeske. Očekujem da ponovimo partije iz prethodnih utakmica sa njima, što nam daje na sampouzdanju. Vjerujem da ćemo u narednim kolima ostvariti dobar niz i vratiti se tamo gdje pripadamo", kazao je Dragojević.

Iskusni golman poručuje da će se Budućnost boriti da vrati titulu u Podgoricu.

"Osvojio sam osam od devet trofeja kluba. Kao igrač želim da uvijek pobjeđujem, da nastavim da osvajam trofeje. U ovom trenutku je važno da pokušamo da vratimo titulu i obradujemo navijače", zaključio je Dragojević.

Bonus video: