Vešović: Crna Gora treba da bude ponosna na nas

"Malo smo razočarani i tužni poslije svega, poslije cijelog ciklusa. Ostala je još jedna utakmica, ali ova ekipa je pokazala mnogo, mnogo više nego što su mnogi očekivali", kazao je fudbaler Rijeke.
2 komentar(a)
Marko Vešović, Foto: Filip Roganović
Marko Vešović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 05.10.2017. 21:56h

Cijela Crna Gora treba da bude ponosna na fudbalere, kazao je Marko Vešović, jedan od najboljih u našem timu u večerašnjem porazu od Danske (1:0), u kvalifikacijama za Mundijal.

"Rezultatski nije težak poraz, ali u smislu onoga šta je mogao da nam donese - svakako jeste. Malo smo razočarani i tužni poslije svega, poslije cijelog ciklusa. Ostala je još jedna utakmica, ali ova ekipa je pokazala mnogo, mnogo više nego što su mnogi očekivali", kazao je fudbaler Rijeke.

"Cijela Crna Gora treba da bude ponosna nas. Svakom smo dobro parirali, i jačima od nas, vratili smo vjeru u reprezentaciju,stadioni su bili puni, tražila se karta više, sakupili smo dosta bodova. Žao mi je što smo u odlučujućem meču imali takav hendikep da nam se povrijedi Jovetić u 20. minutu, ali idemo dalje, čestitam momcima, nemamo šta da zamjerimo jedan drrugom".

Nakon utakmice sa Poljskom, koja je u nedjelju, a koju će i Vešović propustiti zbog kartona, Crna Gora čeka naredni ciklus kvalifikacija.

"Ovo je generacija koja ima prespektivu da u narednom ciklusu napravi još jedan, dodatni iskorak", kazao je Vešović.

Bonus video: