Sutjeska u Podgoricu dolazi da napadne i pobijedi, Knežević: Bez kalkulacija

"Jedva čekamo da istrčimo na teren, ovo je najljepša utakmica. Nadam se pravom spektaklu. Imamo dosta kvaliteta i mi i oni, očekujem otvorenu utakmicu, bez kalkulacija", istakao je Filip Knežević

6457 pregleda 6 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Sutjeska u najveći CG derbi ulazi sa ciljem da pobijedi, poručeno je iz Nikšića, uoči sjutrašnjeg duela pod Goricom, protiv Budućnosti (20 časova).

"Uradićemo sve da izvučemo pozitivan rezultat, daćemo sve za pobjedu. Poznajemo Budućnost, znamo im i dobre i loše strane, pokušaćemo da iskoristimo neke nedostatke. Igrači su svjesni šta bi trebalo da uradimo da ispunimo cilj", kazao je trener Nenad Brnović, koji je debitovao pobjedom nad Iskrom (3:0).

Pobjedu donosi ofanzivna igra, Brnović očekuje isto i od domaćeg tima...

"Vjerujem da ćemo se bolji snaći u takvoj igri", kazao je trener Sutjeske.

"Jedva čekamo da istrčimo na teren, ovo je najljepša utakmica. Nadam se pravom spektaklu. Imamo dosta kvaliteta i mi i oni, očekujem otvorenu utakmicu, bez kalkulacija", istakao je Filip Knežević.

Sutjeska je u prošlom kolu, rezultatski lako pobijedila Iskru, ali bilo je padova u igri...

"Moramo pametno da rotiramo igrače, jer su evropske utakmice umorile ekipu. Vidjelo se i protiv Iskre da su potrošeni. Vjerujem da će svako ko bude igrao, koliko god bude igrao, dati sve od sebe protiv Budućnosti", kazao je Brnović.

Bonus video: