Klop: Zabrinut sam, borićemo se za svoje živote

Liverpulk sinoć izgubio od Mančester junajteda 2:1, pa poslije tri kola Premijer lige ima samo dva boda

5543 pregleda 0 komentar(a)
Klop, Foto: Reuters
Klop, Foto: Reuters

Nakon tri meča u Premijer ligi Liverpul ima samo dva boda - "redsi" su u krizi, a sinoć su poraženi u velikom derbiju od Mančester junajteda 2:1.

Nakon meča menadžer Liverpula Jirgen Klop je kazao da je malo zabrinut trenutnim stanjem.

„Početak utakmice je bio tačno onakav kakavu su svi očekivali, kakav su očekivali navijači Mančestera. Počeli su malo agresivnije od nas, to im je dalo prostora da igraju igru koju su željeli. Postigli su gol, koji smo mi morali drugačije da branimo, ali tako vam je to kod golova. U drugom dijelu prvog poluvremena smo bili tu, pravili smo im probleme, imali smo neke velike šanse“, rekao je poslije meča Klop za BBC.

Liverpul je odigrao loše prvo poluvrijeme.

„Na poluvremenu smo pokazali igračima nekoliko situacija i krenuli su dobro, imali su želju, ali onda smo primili drugi gol. Tada smo morali da jurimo zaostatak i bili smo sve vrijeme u žurbi i trci sa vremenom. Postigli smo gol koji smo zaslužili u tom periodu utakmice i nakon toga smo radili ono što smo morali, forsirali smo, ali moram da priznam da nije bilo dovoljno dobro i zato smo i izgubili“, nastavio je Njemac.

Na "Enfildu" sigurno nisu očekivali ovakav početak sezone.

„Nemam mnogo argumenata, izgubili smo utakmicu. Neki drugi dan bi možda bilo drugačije, možda bismo okrenuli. Tako je kako je. Možemo da igramo, želimo da se borimo. Imamo dobar meč u subotu kod kuće, moraćemo da budemo na visini zadatka, moramo da podgrijemo vatru i da nađemo ritam“, dodao je Klop.

Liverpul naredne dvjie utakmice igra na domaćem terenu protiv Bornmuta i Njukasla.

„Daćemo sve što možemo, uradićemo sve što svaki navijač Liverpula očekuje, borićemo se za svoje živote. U nezgodnoj smo situaciji što se tiče povreda jer imamo na raspolaganju samo 14 ili 15 seniora, ali tako je i to ne možemo da promijenimo. Malo jesam zabrinut, ali sada slijede pripreme za Bornmut i Njukasl“, zaključio je menadžer Liverpula.

Bonus video: