Stanković nakon neuspjeha: Da li sam uopšte trener za Zvezdu

Fudbaleri Crvene zvezde i Makabija iz Haife odigrali su neriješeno 2:2, u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona

7514 pregleda 20 komentar(a)
Foto: BETAPHOTO/Nebojsa Parausic
Foto: BETAPHOTO/Nebojsa Parausic

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da su svi napravili greške u utakmici protiv Makabija iz Haife, ali da su detalji odlučili da izraelski tim pro]e u grupnu fazu Lige šampiona.

"Teško je pričati i analizirati i teško je palo svima, jer do tog nesretnog gola u zadnjim sekundama prvog poluvremena išlo je onako kako smo i zamislili. Fudbal je nepredvidiv, jednostavno opet naše greške, ali kad se analizira svi smo pogriješili, svima nam je krivo i teško", rekao je Stanković poslije utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde i Makabija iz Haife odigrali su neriješeno 2:2, u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Zvezda je u prvom meču na gostovanju poražena sa 3:2, i takmičenje nastavlja u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Kada se ne napravi rezultat, otvaraju se mnoga pitanja. Da li sam ja uopšte za klupu Crvene zvezde, pa da li dobro trčimo, da li smo spremni i slično tome...To su normalna pitanja koja ću dobiti u narednom periodu. Ja sam rekao i prije ove utakmice da ako je ovo ogroman neuspeh, ja sam spreman da snosim konsekvence. Nemam nikakav problem da bilo kakvu odluku kluba ili navijača prihvatim od srca, zato što sam dao sve od sebe...", kazao je Stanković.

Bonus video: