Džudović: Morali smo u prvih 15 minuta da riješimo utakmicu

Budućnost remizirala sa Iskrom (1:1) u odloženom meču 1. kola Meridianbet 1. CFL

9971 pregleda 11 komentar(a)
Džudović na utakmici sa Iskrom, Foto: FSCG
Džudović na utakmici sa Iskrom, Foto: FSCG

Fudbaleri Budućnosti remizirali su sinoć (1:1) u gostima sa Iskrom u odloženom meču 1. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Nakon dolaska Miodraga Džudovića te dvije vezane pobjede, "plavi" su upisali remi. Budućnost je vodila nakon 45 minuta pogotkom Stefana Miloševića, ali je Iskra došla do boda poslije pogotka Damira Kojaševića.

„Imali smo dva potpuno različita poluvremena. Mislim da smo u prvih 15 minuta trebali da riješimo utakmicu i da već razmišljamo o sljedećem rivalu, ali realizacija nije bila na nivou tokom prvog poluvremena. Nismo uspjeli da postignemo drugi i treći gol, a imali smo dobre šanse“, poručio je Džudović.

Nastavak je pripao Iskri koja je došla do drugog boda u ligi.

„Na startu nam se desila greška, a ekipa je neobjašnjivo pala, prestala da igra, igrala onako kako je protivnik želio. Dosta smo izgubili i nit i organizaciju igre. Mislim da u drugom poluvremenu nismo imali zrelu priliku, dok nas je protivnik kaznio iz greške, a imao i neke prilike poslije naših grešaka. Na kraju, mislim da je rezultat od 1:1 realan“, poručio je Džudović.

Budućnost u nedjelju (20) gostuje tivatskom Arsenalu u nastavku šampionata.

Bonus video: