Hakšabanović nakon potpisa: Nevjerovatan osjećaj, uzbuđen sam što ću igrati LŠ

Crnogorski reprezentativac sa Seltikom potpisao petogodišnji ugovor

15740 pregleda 3 komentar(a)
Hakšabanović, Foto: Celtic FC
Hakšabanović, Foto: Celtic FC

Švedska, Engleska, Španija, Rusija, opet Švedska, pa Škotska - crnogorski fudbaler Sead Hakšabanović napravio je veliki korak u karijeri.

Ofazivni vezista je potpisao za Seltik i do 2027. godine igraće na čuvenom "Seltik parku".

"Nevjerovatan osjećaj. O Seltiku znam samo dobre stvari. Srećan sam što sam ovdje. Kada sam čuo da me Seltik traži rekao sam agentu da uradi sve što može, jer želim ovdje da igram. Riječ je o nevjerovatnom klubu sa dobrim igračima i navijačima, sa dobrom istorijom", rekao je Hakšabanović za klupsku televiziju.

Prilika da zaigra za bivšeg evropskog šampiona se ne propušta.

"Dobar sam u igri jedan na jedan, imam snažan šut, brz sam. Daću sve od sebe za ekipu. Želim da obradujem klub, navijače i sebe", poručio je reprezentativac "hrabrih sokola".

Seltik će ove sezone igrati u Ligi šampiona, a protivnike će saznati danas (18) na žrijebu u Nionu.

"Uzbuđen sam što ću igrati Ligu šampiona. To je najveće klupsko takmičenje u kojem jedan fudbaler može da igra. San svakog dječaka je da igra u Ligi šampiona", poručio je Hakšabanović.

Fudbaler je odrastao u Švedskoj, a upravo je Šveđanin Henrik Larson legenda kluba.

"Znam da je Larson ovdje legenda. Poznajem njegovog sina. Nadam se da mogu da uradim slične stvari koje je on uradio u dresu Seltika, ali to je veoma teško. Daću sve od sebe", optimističan je Hakšabanović.

Hakpabanoviću neće trebati mnogo da se prilagodi. U Seltiku su Džo Hart i Albian Ajeti sa kojima je igrao u Vest Hemu, a tu je i Šveđanin Karl Starfelt, koji je jedno vrijeme igrao u Rubinu.

"Poznajem Harta i Ajetija, proveo sam jedno vrijeme sa Karlom u Rusiji. Vidio je da me Seltik traži i pitao me da li je to istina. Nisam želio da pričam previše, samo sam ga pitao za klub. Rekao mi je dobre stvari. Jedva čekam da počnem", kazao je Hakšabanović, koji će nositi dres sa brojem devet.

Bonus video: