Neriješeno u Luksemburgu nakon neiskorišćenih šansi

Omladinske fudbalske reprezentacije Luksemburga i Crne Gore igrale su večeras u Hozingenu neriješeno - 1:1

4205 pregleda 3 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Omladinske fudbalske reprezentacije Luksemburga i Crne Gore igrale su večeras u Hozingenu, u drugom prijateljskom meču, neriješeno 1:1.

Prvi međusobni duel, igran prije dva dana u Melcigu, pripao je domaćinu 3:2.

Crnogorski fudbaleri u revanšu imali su vođstvo, kao i još nekoliko dobrih prilika, ali nijesu uspjeli da savladaju domaćina. Crna Gora je bolje ušla u meč i mogla do vođstva u 20. minutu, kada je golman domaćih odbranio dobar udarac Danijela Nikolića.

Mreža Luksemburga zatresla se pet minuta kasnije, Petar Aničić je odlično uposlio Aleksu Ćetkovića, koji je savladao Žoaa Margata.

Nikolić je bio u šansi i u 27. minutu, ali je njegov pokušaj sa petnaestak metara završio preko gola. Kazna za promašaje stigla je u 40. minutu, kada je Enco Lima iskoristio slabu reakciju defanzivaca Crne Gore.

U drugom poluvremenu dobru priliku nije iskoristio Bojan Pavićević, koji je glavom poslao loptu preko gola sa nekoliko metara.

Selektor Slobodan Drašković kazao je da su njegovi izabranici prvo poluvrijeme odigrali korektno, da su imali nekoliko šansi i da su mogli i do ubjedljivijeg vođstva.

"Ponovo smo svojim greškama dozvolili protivniku da postigne gol. U nastavku nijesmo bili na pravom nivou. Sve u svemu, iako nam je nedostajalo nekoliko važnih igrača, očekivali smo više od ove dvije utakmice. Očekuje nas dosta posla u pripremi kvalifikacija", kazao je selektor Drašković.

Bonus video: