Sutjeska pod virusom pred derbi sa Dečićem, Brnović: Obaveza je da idemo na pobjedu

Šampion će sjutra biti na novom iskušenju, dočekuje Dečić (18 sati), koji je od mogućih 15 osvojio 13 bodova

3883 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Meridianbet 1. CFL
Foto: Meridianbet 1. CFL

Fudbaleri Sutjeske su izgubili prvi derbi u sezoni, prošle nedjelje od Budućnosti.

Šampion će sjutra biti na novom iskušenju, dočekuje Dečić (18 sati), koji je od mogućih 15 osvojio 13 bodova, šest više od Sutjeske.

Pritom, Dečić je kraj Bistrice izuzetno uspješan u posljednje vrijeme – slavio je na tri vezana gostovanja u Nikšiću, sa mnogo samopouzdanja čeka subotnji meč.

Sa druge strane, mnogo problema u Sutjesci - stomačni virus je "pokosio" ekipu, pa trener Nenad Brnović dan uoči meča ne zna na koga može da računa

"Veoma važan meč za nas, koji stiže nakon poraza u derbiju protiv Budućnosti. Ekipa Dečića snagu je pokazala u prethodnom kolu kada je slavila 5:1 protiv Rudara. Oni imaju jake individualce, ali su i kompaktni", kazao je Brnović i naglasio:

"Imamo problema sa sastavom, još ne znam na koje igrače mogu da računam, ali naša obaveza na svakom meču je da uđemo sa ciljem i motivom da idemo na pobjedu. Nadam se da ćemo uspjeti u tome".

Dečić je lider i najefikasniji tim u ligi, sa 13 golova na pet mečeva.

"Svjesni smo njihove forme, ali ne treba to da nas uzdrma. Mi se pitamo na našem terenu, ako mi odigramo kako znamo i možemo mislim da pobjeda neće izostati", kazao je defanzivac Anto Babić.

Bonus video: