"Marka": Ronaldo svakog dana bliži odluci da se vrati u Lisabon

"Marka" piše da je slavni Portugalac sve bliži odluci da se vrati tamo gdje je počeo, jer sve druge opcije polako iščezavaju

4190 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Kako dani prolaze, a bliži se kraj transfer perioda - Kristijano Ronaldo je sve bliži povratku u Sporting.

"Marka" piše da je slavni Portugalac sve bliži odluci da se vrati tamo gdje je počeo, jer sve druge opcije polako iščezavaju.

Njegov ostanak u Mančester junajtedu je pod velikim znakom pitanja, tvrdi "Marka", ali vremena za reakciju nema još mnogo, jer prelazni rok ističe 1. septembra.

Ronaldo ima ugovor sa Junajtedom do 2023. godine.

Svjetski mediji su cijelo ljeto pisali o njegovoj želji da ode, pominjali su se Bajern, Čelsi, Inter, Milan i Atletiko, pisalo se i o Napoliju, ali ništa se nije dogodilo osim zvaničnih stavova klubova da iz raznih razloga nisu zainteresovani za jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Sporting nudi Ronaldu emotivni povratak poslije punih 19 godina, piše "Marka", a spreman je da čeka do posljednjeg časa.

List piše da cijeli posao nije jednostavan, jer Ronaldo ima i brojne marketinške i sponzorske obaveze, uz to što je ugovorom vezan za Junajted, koji bi trebalo da ili smanji obeštećenje ili da ga se potpuno odrekne, jer klub iz Lisabona nije finansijski moćan niti spreman da izdvoji veliki novac za dovođenje igrača Ronaldove reputacije...

Bonus video: