Prvi poraz Dečića, Janković: Dominirali smo u 2. poluvremenu, Sutjeska se samo branila

Dečić večeras izgubio od Sutjeske u Nikšiću - 3:0

4976 pregleda 13 komentar(a)
Janković, Foto: FSCG
Janković, Foto: FSCG

Dečić je pretrpio prvi poraz u sezoni - ekipa iz Tuzi izgubila je večeras u Nikšiću od Sutjeske 3:0 u derbiju 6. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

"Nismo bili na željenom nivou, iako smo dominirali u drugom poluvremenu. Nismo bili u deficitu ni u prvom poluvremenu. Sutjeska je za nijansu jače ušla u utakmicu, sa više želje. Mi nismo pružili maksimum od starta, ali to nije bilo presudno za rezultat. Momci su odigrali dobru utakmicu večeras, nisu imali sreće u završnici", rekao je nakon meča trener Dečića Vladimir Janković.

Janković smatra da je njegova ekipa bila bolja u drugom poluvremenu. Sutjeska je vodila od 15. minuta i pogotka Dragana Grivića, a onda je mrežu gostiju u drugom poluvremenu zatresla još dva puta - strijelci su bili Vuk Striković i Marko Matanović.

"Napravili smo mnogo prilika, sabili smo Sutjesku u niski blok u drugom poluvremenu, samo su se branili. Nismo igrali na način koji zahtjeva situacija, kada je protivnik u niskom bloku. Morali smo da budemo brži, precizniji, nedostajalo nam je koncentracije u završnici. Imali smo i dosta prilika. Čestitam ekipi Sutjeske na zasluženoj pobjedi, dala je tri gola, a to je najteže u fudbalu", zaključio je Janković.

Bonus video: