Barsa na drugom meču zaredom postigla četiri pogotka, Levandovski razigran

"Blaugrana" večeras savladala Valjadolid 4:0 u trećem kolu La Lige

6968 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Barselona djeluje prilično razigrano na početku sezone - "blaugrana" je nakon startnog kiksa i remija sa Valjekanom (0:0), prethodne sedmice u gostima pobijedila Sosijedad (4:1), dok je večeras u 3. kolu La Lige savladala na domaćem terenu Valjadolid 4:0.

Odličan meč je večeras odigrala Barselona, a do vođstva je stigla u 24. minutu - dugo je kružila lopta oko šesnaesterca gostujuće ekipe, a onda je Rafinja centrirao, a loptu u gol smjestio Robert Levandovski.

Dva minuta prije odlaska na odmor bilo je 2:0. Pedri je neometan bio u šesnaestercu, iskoristio dodavanje Dembelea i zatresao mrežu.

U nastavku je Levandovski postigao još jedan pogodak. Fudbaleri Barselone su u 65. minutu uzeli loptu na sredini terena, krenuli u napad, Dembele je sa desne strane pronašao poljskog napadača, koji je maestralno savladao Masipa.

Levandovski je postao prvi igrač od 2011. godine i Radamela Falkaa koji je na prve tri utakmice u domaćem šampionatu postigao četvrti gol.

Mogao je Levandovski do još jednog pogotka, ali nije imao sreće u završnici meča, pogodio je prečku, a odbijenu loptu dočekao Roberto i postavio konačan rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: