Postoji li video dokaz da je Pogba pokušao da "začara" Mbapea

Matijas Pogba, brat Pola Pogbe, nedavno je na društvenim mrežama objavio video snimak i najavio da će otkriti "mnoge stvari" o francuskom reprezentativcu koji igra za Juventus

4385 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Trener Pari Sen Žermena Kristof Galtije rekao je danas da napadač Mbape, čije se ime pojavljuje u aferi oko Pola i Matijasa Pogbe, ne pokazuje znake ljutnje ni zabrinutosti u vezi cijelog slučaja.

"Kilijan je dobro raspoložen. Vidio sam i čuo šta se dešava sa Polom Pogbom. Kilijan ne pokazuje znake ljutnje ni zabrinutosti zbog toga", rekao je Galtije poslije današnjeg treninga uoči predstojeće utakmice protiv Tuluza u francuskom prvenstvu.

Pol Pogba je policiji prijavio da je na meti pokušaja iznude od 13 miliona eura i našao se u sred afere koja je od 3. avgusta predmet preliminarne istrage u Francuskoj.

Matijas Pogba, brat Pola Pogbe, nedavno je na društvenim mrežama objavio video snimak i najavio da će otkriti "mnoge stvari" o francuskom reprezentativcu koji igra za Juventus.

On je tada rekao da cijeli svijet, uključujući Juventus i sponzore, zaslužuju da znaju određene stvari, kako bi bili upoznati sa činjenicama i odlučili da li Pol Pogba zaista zaslužuje njihovo divljenje i poštovanje.

Francuski mediji prenijeli su da se od Pola Pogbe traži veliki novčani iznos kako bi se izbjeglo širenje navodno kompromitujućih snimaka.

U tom slučaju pojavljuje se ime Kilijana Mbapea.

Pol Pogba je objasnio istražiteljima iz Centralne kancelarije za borbu protiv organizovang kriminala da su ucjenjivači, među kojima je i njegov brat Matijas, pokušali da ga diskredituju emitovanjem poruka u kojima je on navodno tražio od vrača da baci čini na Mbapea, što je Pogba negirao.

Francuski mediji danas pišu da navodno postoji video snimak koji potvrđuje da postoji Pogbina namjera da "naudi saigraču", ali da se utvrđuje vjerodostojnost.

Pogba se u ljetnjem prelaznom roku vratio u Juventus, nakon što je šest godina proveo u Mančester junajtedu.

Trenutno se oporavlja od povrede desnog kolena i na teren bi trebalo da se vrati sredinom septembra.

Bonus video: