Klop: Sudije moraju ranije da dijele žute kartone zbog odugovlačenja

Liverpul sinoć u petom kolu Premijer lige savladao Njukasl 2:1

2817 pregleda 1 komentar(a)
Klop nakon sinoćnje utakmice, Foto: Reuters
Klop nakon sinoćnje utakmice, Foto: Reuters

Fudbaleri Liverpula savladali su sinoć Njukasl (2:1) i upisali drugu vezanu pobjedu u Premijer ligi.

"Redsi" su na poluvremenu gubili (gol Isaka), potom je u nastavku Firmino izjednačio, a tri boda donio Karvaljo u osmom minutu sudijske nadoknade.

„Ovo je bio savršen kraj utakmice. To je ono što je lijepo u fudbalu – nekada ode i na drugu stranu tako, ali danas je na našu. Svlačionica je poludjela kada je Fabio ušao, ako nastavi da radi kao dosad, biće još golova. Sjećaćemo se ovog meča godinama“, rekao je nakon meča menadžer Liverpula Jirgen Klop.

Liverpul se muči na početku sezone, ali je Njemac uvjeren da će ekipa biti bolja kako sezone bude odmicala.

„Imamo mnogo prostora za napredak. Još je rana faza sezone, moramo da se borimo. Nisam siguran da su svi na stadionu vjerovali u pobjedu, ali moramo da vjerujemo. Ja jesam, bio sam srećan kada smo dobili taj korner“.

Klop smatra da su igrači Njukasla odugovlačili tokom utakmice.

„Nisam samostalno počeo da govorim o ovome, ali živimo u takvom svijetu, znam da će ovo biti u naslovu. Srećan sam što su to svi vidjeli danas, bilo je to teško podnijeti. Utakmica je svakako bila komplikovana, Njukasl je uložio mnogo da nas zatvori, a na kraju su se malo mučili s intenzitetom… Svi žele da vide fudbal, mislim da je jedina šansa da to smanjimo jeste da sudije ranije počnu da dijele žute kartone zbog odugovlačenja“, poručio je Klop.

Bonus video: