Anćeloti: Najlakši posao u karijeri je voditi Modrića i Krosa

Modrić i Kros znaju da su važan dio ekipe i kada ne igraju

3883 pregleda 1 komentar(a)
Anćeloti ne skriva koliko mu znači akpiten "vatrenih", Foto: Reuters
Anćeloti ne skriva koliko mu znači akpiten "vatrenih", Foto: Reuters

Real Madrid je nakon pet neuspejšnih pokušaja da dobije Betis na svom terenu, uspio to sinoć. Pobjedi golom 21-godišnjeg Rodriga nad "zelenima" (2:1), Real je prekinuo niz od pet utakmica u Madridu sa kojih je Betis odnio devet bodova - tri remija, pa dvije pobjede.

Za trenera Reala Karla Anćelotija pobjeda je tim važnija jer je u susret Ligi šampioa i utaklmici protiv Seltika, odmarao neke od prvotimaca.

"Jako je komplikovano, gotovo nemoguće izostaviti igrače koji bi mogli igrati za bilo koju ekipu na svijetu. Protiv Betisa su to bili Toni Kros i Federiko Valverde, ali oni to razumiju, ekipa je trenutno u dobroj formi", kazao je Anćeloti i dodao:

"Valverde je igrao 20 minuta, ali je bio odlučujući sa svojim asistencijama. Nije bitno koliko igraš, već kvalitet tog vremena. A nije mi teško uvjeriti igrače poput Krosa i Modrića jer su inteligentni i skromni. Oni znaju da su važni čak i ako ne igraju. Voditi ih je najlakša stvar koju sam ikada imao u karijeri."

Italijan je pohvalio i Rodriga.

"On je za mene poseban napadač jer može igrati na svim pozicijama. Brz, pametan bez lopte, učinkovit u situacijama jedan na jedan. Njegovo učenje se završilo i sada je igrač Real Madrida, nebitno o kakvoj važnosti utakmice da je riječ", zaključiio je popularni Karlito u obraćanju španskoj Marki.

Bonus video: