Kadeti ubjedljivi protiv Luksemburga, Perišić: Odličan meč

Dvije selekcije odigraće novi prijateljski meč, za dva dana, na "DG areni" u Podgorici

4049 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Kadetska reprezentacija Crne Gore savladala je selekciju Luksemburga rezultatom 3:0 u prijateljskom meču koji je sinoć odigran u Danilovgradu.

Izabranici Gorana Perišića tri puta su tresli mrežu rivala što je bilo više nego dovoljno za tijumf u prvom od dva zakazana prijateljska meča.

Naš tim do prednosti je došao u finišu prvog dijela nakon pokušaja Adžića i odbijene lopte koju je Vračar preciznim udarcem poslao iz leđa protivničkog golmana. U 82. minutu „sokoli“ su, nakon ubacivanja sa strane i odigravanja „iz prve“ Adiža, došli do drugog pogotka – precizan je bio Skrobanović.

Strijelac drugog pogotka u posljednjem minutu našao se ulozi asistenta, i to nakon odlične akcije kompletnog veznog reda, koju je preciznim udarcem krunisao Tadić.

"Odličan prvi meč odigran u okviru generalne probe pred turnir kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koji nas očekuje sljedećeg mjeseca u Poljskoj. Igrali smo protiv ekipe koja želi da igra, da se nadigrava, pa je publika u Danilovgradu mogla da uživa u dobrim potezima igrača obje ekipe. Raduje činjenica da smo „dodavali gas“ kako je utakmica odmicala, pa smo protivnika definitivno slomili sa dva pogotka u finišu susreta. Ostaje nam da u četvrtak protiv istog protivnika pokušamo da ponovimo dobre momente iz današnjeg meča i da u što boljoj atmosferi nastavimo pripreme za kvalifikacije", rekao je selektor Perišić.

Dvije selekcije odigraće novi prijateljski meč, za dva dana, na "DG areni" u Podgorici sa početkom u 19:00 časova.

Bonus video: