Dečić u penal-ruletu izbacio Budućnost, Striković odveo Sutjesku među osam, Montenegro odlučio derbi Boke

Među osam najboljih je Jedinstvo, koje je u Bijelom Polju pobijedilo Mladost DG nakon preokreta sa 3:1

32460 pregleda 17 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG
Ažurirano: 07.09.2022. 21:37h

Budućnost se od trofeja u Kupu Crne Gore oprostila već u osmini finala - Dečić se revanširao za poraz u prethodna dva izdanja borbe za trofej i boljim izvođenjem penala prošao dalje.

Nakon 90 minuta bilo je 1:1 - Milošević je pogodio za 0:1, Bećiraj izjednačio. U penal seriji uspješniji su bili igrači iz Tuzi.

Fudbaleri Sutjeske plasirali su se u četvrtfinale.

Pobijedili su Jezero 1:0 na domaćem terenu, golom Vuka Strikovića već u petom minutu.

Među osam najboljih je Jedinstvo, koje je u Bijelom Polju pobijedilo Mladost DG nakon preokreta sa 3:1, golovima Idrizovića u 16, Šćepanovića u 42. i Hajrovića u 58. minutu. Gol za goste upisao je Ivanović u 12. minutu.

Arsenal je u derbiju Boke pobijedio Bokelj u gostima 3:2. Gol odluke u 88. minutu postigao je Argentinac Hulijan Montenegro.

Bokelj je vodio na poluvremenu, golom fudbalera iz Gane Muse Babe, Arsenal preokrenuo preko Muhovića i Došljaka, da bi na 2:2 izjednačio Globarević, a Montenegro kompletirao uzbudljivu utakmicu u Kotoru.

Još jedan primorski duel odigran je u Baru, a Mornar je sa 2:0 (Guzina i Poček u 2. poluvremenu) pobijedio Petrovac.

Iskra je lako pobijedila drugoligaša Kom u gostima 3:0 (dva gola Pavlićevića, jedan Obradovića), kao i Rudar Zetu na Trešnjici 3:1.

Pljevljaci su vodili 3:0 na poluvremenu (Burzanović, Talović, Zečević), Zeta ublažila poraz u nastavku.

Jedini član nižeg ranga u četvrtfinalu biće Podgorica, koja je u drugoligaškom duelu na svom terenu savladala Igalo 3:0.

Bonus video: