Džudović: Moramo da gledamo naprijed, protiv Jezera da pokažemo reakciju

Budućnost nakon penal serije eliminisana od Dečića u osmini finala Kupa Crne Gore

2849 pregleda 5 komentar(a)
Džudović, Foto: FSCG
Džudović, Foto: FSCG

Fudbaleri Budućnosti eliminisani su sinoć od Dečića u osmini finala Kupa Crne Gore.

U regularnom dijelu bilo je 1:1, pa je Budućnost izgubila nakon penal serije 5:4. Budućnost je dvije godine zaredom bila osvajač Kupa, sada je ostala bez prilike da odbrani trofej.

„Utakmica je bila teška, taktički zahtjevna, obje ekipe su bile oprezne i igralo se na rezultat. Na kraju, nismo imali sreće u penal seriji i stvarno nemam ništa da zamjerim igračima. Momci su dali sve od sebe, odradili pošteno utakmicu. Negdje smo bili u podređenom položaju u pripremi, jer smo imali dan manje, ali to nije opravdanje. Uradili smo sve da prođemo dalje, nismo uspjeli i klub je ostao bez jednog trofeja. Ostaje nam da radimo i vjerujem da ćemo pokazati reakciju za vikend“, rekao je nakon meča trener Budućnosti Miodrag Džudović.

Budućnost u narednom kolu domaćeg šampionata gostuje Jezeru.

„Potrudićemo se što prije da zaboravimo eliminaciju od Dečića. Nema nazad, moramo da gledamo naprijed, cijelo prvenstvo je pred nama. Uspjeli smo da ispravimo situaciju u posljednjih mjesec dana, sada smo svi na istom startu i trudićemo se da iz utakmice u utakmicu izlazimo kao pobjednici“, poručio je Džudović.

Bonus video: