Minifudbal Liga šampiona: Dadi gradnja poražena u finalu, Hram treći, Vučetić najbolji golman

"Ovo je ogroman uspjeh za crnogorski minifudbal. Osvojiti dvije medalje u ovako jakoj konkurenciji, među klubovima koji imaju ogromne budžete je sjajan uspjeh"

2702 pregleda 2 komentar(a)
Drugo mjesto u Ligi šampiona: Ekipa Dadi gradnje, Foto: Minifudbal Crna Gora (Association Minifootball Montenegro)
Drugo mjesto u Ligi šampiona: Ekipa Dadi gradnje, Foto: Minifudbal Crna Gora (Association Minifootball Montenegro)

Pehar je otišao u Rumuniju, ali su crnogorski timovi ostavili sjajan utisak na šestom izdanju minifudbal Lige šampiona koje održano u Herceg Novom.

Dadi gradnja je stigla do finala, gdje je morala, ipak, da čestita boljem AEK-u iz Oradee (1:0), dok je SB Sabornog hrama osvojio treće mjesto - u meču poraženih polufinalista Hram je bio bolji od češkog kluba GIC La Plate (3:2).

Za najboljeg golman proglašen je čuvar mreže Dadi gradnje Danilo Vučetić.

Vučetić
Vučetićfoto: Minifudbal Crna Gora (Association Minifootball Montenegro)

"Ovo je ogroman uspjeh za crnogorski minifudbal. Osvojiti dvije medalje u ovako jakoj konkurenciji, među klubovima koji imaju ogromne budžete je sjajan uspjeh. Zahvaljujemo našim timovima i igračima kako na postignutim rezultatima, tako i sveukupnom ponašanju, fer i sportskoj borbi", saopštili su organizatori turnira.

Dodaju da je u oragnizaciju uložen veliki trud tokom predhodnih nekoliko mjeseci.

"Trudili smo se da ispunimo i više od onog što su tražili od nas. TV produkcija je bila puno bolja nego ranije, teren odlično pripremljen, tribine postavljene, a bilo je još nekih drugih stvari kojih nije bilo na predhodnim takmičenjima. Najbitnije je da su čelni ljudi EMF-a kao i svi učesnici bili veoma zadovoljni i to nas čini dodatno srećnim i ponosnim", ocijenili su organizatori.

Turnir su obilježile dobre utakmice, potezi, golovi, a bilo je i zanimljivih situacija - kao što je pogodak Miloša Miličkovića kojim je Saborni hram izborio plasman u polufinale.

Bonus video: