Džudović: Nismo zadovoljni ni igrom, ni rezultatom

Budućnost juče remizirala (0:0) sa Jezerom u Beranama u 8. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige

5571 pregleda 5 komentar(a)
Miodrag Džudović, Foto: FSCG
Miodrag Džudović, Foto: FSCG

Nakon jednog kola na vrhu, fudbaleri Budućnosti su ispustili prvo mjesto - "plavi" su juče u Beranama remizirali (0:0) sa Jezerom, a nakon meča trener Miodrag Džudović nije bio zadovoljan.

Budućnost je vezala šesti meč bez poraza, a treći bez primljenog gola.

„Generalno, nismo zadovoljni ni rezultatom, ni igrom. Željeli smo pobjedu, pokušavali da držimo kontrolu tokom cijele utakmice i iz te kontrole postignemo golove. Posebno prvo poluvrijeme u fazi napada nismo odigrali dobro, dok smo u drugom dijelu dosta unaprijedili igru, imali neke šanse, ali ih nismo iskoristili. Nastavljamo dalje da radimo, da unapređujemo igru u napadu i realizaciju“, rekao je nakon meča trener Budućnosti Miodrag Džudović.

Trener Podgoričana smatra da u napadu postoje problemi.

„Pored realizacije, nedostajali su nam završni pas i napadanje dubine i prostora protivniku iza leđa.“

Džudović je zadovoljan igrom u odbrani.

„Ako ne možeš da pobijediš – i kada ne izgubiš na neki način je dobro. Ekipa defanzivno igra odgovorno, svodimo protivnike na mali broj šansi, ali ima prostora da radom unaprijedimo i taj segment igre“, jasan je Džudović.

Vladan Adžić i Zoran Petrović zbog lakših povreda nisu bili u konkurenciji za Jezero, a Adžića je zamijenio 18-godišnji Damjan Dakić.

„Pokazao je zavidan kvalitet igre, dokazao da može da igra, da bude prvotimac... Predstoji mi da se još upoznam sa grupom fudbalera koja je manje igrala u prethodnom periodu. Međutim, što se tiče igre u odbrani, ona napreduje, naravno da ima prostora da se nadogradi, ali nam daje sigurnost što se tiče daljeg rada“, rekao je Miodrag Džudović.

Bonus video: