Bojan pokrenuo Torpedo, prva pobjeda u sezoni na debiju našeg lijevog beka

Bojan Roganović je asisitirao za izjednačujući gol Torpeda na Olimpijskom stadionu favorizovanog Sočija. Na kraju 3:1 za Torpedo

6650 pregleda 2 komentar(a)
Sjajan debi za prvu pobjedu Torpeda u sezoni, Foto: torpedo.ru
Sjajan debi za prvu pobjedu Torpeda u sezoni, Foto: torpedo.ru

Moskovski Torpedo slavio je prvu pobjedu ove sezone, pošto je na debiju Bojana Roganovića u Kupu Rusije iznenadio favorizovani Soči - 3:1.

I to na olimpijskom stadionu Fišt, iako je domaćin vodio na poluvremenu, pogotkom Batirjeva u 21. minutu.

Tada je an scenu stupio crnogorski lijevi bek, tek došao iz Čukaričkog, i fantastičnom asistencijom je u 54. minutu spojio Davida Karajeva sa golom.

"Sreli su nam se pogledi, pročitao sam Bojanovu namjeru i potrčao naprijed a on mi je tačno na korak ispred mene poslao fantastičan pas. Jednostavno nije bilo prostora za grešku. Upravo su nas neiskorišćene prilike i dovele u ovu poziciju, ali radimo naporno i nadamo se boljim rezultatima", kazao je Karajev.

A Roganovićev fantastičan pas došao je sa lijeve strane na 40-tak metara od gola, pokrenuo je ekipu koja jed o kraja pogodila još dva puta preko Lebjedeva u 60 i Rjazancjeva u 75.

Tek Torpedo je u ovoj utamici postigao isti broj golova kao i u devet prethodnih, jer je jedina ekipa bez pobjede u ruskoj Premijer ligi

Roganović je potpisao ugovor sa klubom iz Moskve na tri godine, ponikao je u Budućnosti, a igrao je za OFK Titograd i Čukarički.

Odigrao je 16 utakmica za mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore.

Bonus video: