Odbio ponudu najbogatijeg kluba na svijetu da bi završio karijeru

Bivši golman Mančester junajteda, Birmingema i Vest Broma razmatrao je ponudu, ali je odlučio da se ne isplati da je prihvati s obzirom da živi četiri sata vožnje od Njukasla

6475 pregleda 0 komentar(a)
Ben Foster, Foto: Shutterstock
Ben Foster, Foto: Shutterstock

Ben Foster, koji je odigrao preko 500 utakmica u Premijer ligi, branio i za selekciju Engleske, kazao je da je odbio unosnu ponudu Njukasla i odlučio da završi karijeru.

Golman, koji je osam puta branio za reprezentaciju, bio je bez kluba nakon što je napustio Votford na kraju prošle sezone.

Pred kraj prelaznog roka stigao je poziv Njukasla, koji je postao najbogatiji klub na svijetu nakon što je u oktobru prošle godine dobio vlasnike iz Saudijske Arabije.

"Svrake" su prethodno pustile Martina Dubravku u Mančester junajted kao zamjenu Davida de Hee, dok se drugi golman Karl Darlou povrijedio, pa je klub želio još jednog čuvara mreže kao alternativu Niku Poupu.

Bivši golman Mančester junajteda, Birmingema i Vest Broma razmatrao je ponudu, ali je odlučio da se ne isplati da je prihvati s obzirom da živi četiri sata vožnje od Njukasla.

"Duboko u sebi nisam želio da odbijem Njukasl, ali sam ipak odlučio da to uradim. Morao bih da se odselim od kuće, nisam više bio spreman na to", rekao je Foster.

Na kraju je Njukasl umjesto Fostera angažovao bivšeg golmana Liverpula Lorisa Karijusa.

Bonus video: