Hakšabanović "impresionira" na treninzima, trener Seltika: Samo još da podigne fizičku spremu

Hakšabanović je prije dolaska u Seltik duže vrijeme bio bez pravog treninga, a bez utakmica od 31. juna, čekajući da se realizuje transfer iz Rubina

12627 pregleda 3 komentar(a)
Sead Hakšabanović na meču sa Realom, Foto: Reuters
Sead Hakšabanović na meču sa Realom, Foto: Reuters

Crnogorski reprezentativac Sead Hakšabanović u srijedu je prvi put bio u startnoj postavi Seltika, odigrao prvo poluvrijeme u Ligi šampiona, protiv Šahtjora, upisao asistenciju, a igrao bi i više da je fizički spreman.

Trener Seltika Anže Postekoglu kazao je uoči sjutrašnjeg meča sa Sent Mirenom da je i njegov plan bio da Hakšabanović bude na terenu 45 minuta.

"Bio je baš dobar, dobro se prilagodio. On je veoma dobar igrač. Znali smo da je 45 minuta najviše što možemo da dobijemo od njega i tako je bilo. Ali, vidimo njegove kvalitete na treningu, sada je samo riječ o tome da se podigne njegova spremnost", rekao je Postekoglu za "Glazgov tajms".

Hakšabanović je prije dolaska u Seltik duže vrijeme bio bez pravog treninga, a bez utakmica od 31. juna, čekajući da se realizuje transfer iz Rubina.

“Odlično se uklopio u ambijent koji smo stvorili ovdje i dao nam je važnu opciju na krilnim pozicijama, sa tehničkim kvalitetima koje ima i završnicom. Mislimda će biti velika opasnost za gol, a nakon nedjelje i pauze zbog reprezentacija biće spreman da pokaže sve. Sead je veoma ozbiljan u tome što želi od fudbala, veoma je ambiciozan. Ne postoji bolji klub od ovoga da sve to pokaže", kazao je Postekoglu.

Bonus video: