Landući: Trenutno je sve crno, ali možemo da pronađemo svjetlo na kraju tunela; Di Marija: Ja sam kriv za poraz

Juve izgubio na gostovanju Monci 1:0 i produžio niz loših rezultata

4432 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Juventus je loše počeo sezonu - italijanski gigant nakon sedam kola zauzima osmu poziciju u Seriji A, zabilježio je svega dvije pobjede, obje na domaćem terenu, a danas doživio jedan od najtežih poraza u posljednje vrijeme.

"Stara dama" je u 7. kolu Serije A izgubila od novog prvoligaša Monce (1:0) i vezala treći meč bez pobjede u domaćem šampionatu.

Juve je od 40. minuta igrao sa igračem manje, jer je crveni karton dobio Anhel di Marija.

"Morali smo da budemo bolji. Crveni karton je uticao na tok igre, Ico je isprovocirao Anhela, uvijek koristi tu taktiku i Di Marija nije izdržao. U drugom poluvremenu smo imali nekoliko šansi. Ovo je period kad se razgovorom ne postiže mnogo, moramo da pređemo na akciju", rekao je Marko Landući, koji je danas vodio ekipu, budući da je Masimilijano Alegri bio suspendovan zbog crvenog kartona dobijenog na prošloj utakmici sa Salernitanom.

Očekivalo se da će ekipa pokazati reakciju nakon prošonedjeljnog remija sa Salernitanom (2:2) i poraza od Benfike (2:1) u Ligi šampiona.

"Možda je poraz od Benfike uticao više psihološki nego što smo mislili. Ali, opet su to izgovori koji nam ne pomažu. Moramo da ćutimo i naporno radimo. Očigledno je da niko nije srećan, ali da bismo izašli iz ove situacije moramo samo da radimo. Čini se da dobro počnemo, a onda odjednom stanemo. Možemo da riješimo probleme i uvjeren sam da možemo bolje. Trenutno je sve crno, ali možemo da pronađemo svjetlo na kraju tunela", uvjeren je Landući.

Crveni karton je uticao na igru Juvea, pa je Di Marija uputio izvinjenje nakon meča.

"Ja sam kriv za poraz. Izvinjavam se svima zbog neprimjerene reakcije na terenu. Ostavio sam ekipu u teškom trenutku. Profesionalac sam, ali i ljudsko biće koje pravi greške i umije da ih prepozna", rekao je Argentinac.

Bonus video: