Počela "operacija Crna Gora", otpao Krunić, selektor Petev poručuje: Želimo da ostanemo na prvom mjestu

Selekcija BIH je prva u grupi 3 sa bodom više od Crne Gore, koju dočekuje u petak (20.45)

5658 pregleda 1 komentar(a)
Foto: NSBIH
Foto: NSBIH

Fudbalska selekcija Bosne i Hercegovine odradila prvi trening u sklopu priprema za utakmice B Lige nacija sa Crnom Gorom i Rumunijom.

U Zenicu stigle najveće zvijezde Edin Džeko i Miralem Pjanić, kao i naknadno pozvani Kenan Kodro i Dario Šarić.

Potvrđeno je da selektor Ivajlo Petev na raspolaganju neće imati Radeta Krunića iz Milana, Luku Menala, strijelca gola za BIH u Podgorici, te Jusufa Gazibegovića. Pod znakom pitanja je Anel Ahmedhodžić.

Selekcija BIH je prva u grupi 3 sa bodom više od Crne Gore, koju dočekuje u petak (20.45).

"Uradićemo sve da ostanemo prvi u grupi. Znam da to neće biti lako, ali vjerujem ovim momcima. Imamo priliku da nastavimo sa dobrim igrama iz juna i očekujemo dobre rezultate. Svaka ekipa želi da pobjedi i vidjećemo kako će se stvari odvijati", rekao je selektor BiH.

Petev je upitan je za stav o dogovorenoj kontroverznoj prijateljskoj utakmici sa Rusijom koja je zakazana za 19. novembar, a čije je zakazivanje izazvalo oštre reakcije i bunt igrača.

"Ne bih sada odgovarao na to. Pred nama je ovo što imamo. Vjerujem da i ja i igrači dajemo svoj fokus na ovo što imamo ispred sebe, ali, ako vas zanima, nakon ove dvije utakmice ću odgovoriti na to pitanje", kratko je poručio Petev.

Bonus video: